OIVN Logo

ODRED IZVIĐAČA "VLADIMIR NAZOR"

vicznak2019Pozdrav svima!

Pozivamo vas na sudjelovanje na već tradicionalnoj akciji  VICTORIADA 2019.   koja će ove godine biti održana 28.09.2019.  od 9:00 -17:30, u parku Šetališta Dr. Franje Tuđmana, Karlovac.

Cilj akcije je uvježbavanje i prikazivanje usvojenih izviđačkih znanja  i vještina iz općeg programa osposobljavanja mlađih izviđača, druženje i zabava uz upoznavanje znamenitosti i posebnosti grada Karlovca. Ove godine posebno ističemo: sajam udruga grada Karlovca,  posjet slatkovodnom akvariju - AquatiKA, te posjet Muzeju domovinskog rata Karlovac - Turanj  za koje je osiguran  BESPLATAN  ulaz ( propusnica se preuzima osobno kod prijave za sudjelovanje na VICTORIADI).

Sudionici:

  • mlađi izviđači - natjecatelji u muškim, ženskim ili  mješovitim grupama od 5 članova, starosti  15 godina ( navršavanje u tekućoj godini )
  • poletarci - druženje, upoznavanje grada kroz šetnju
  • istraživači - izvan konkurencije, osim ako se prijavi više od 3 ekipe ( posebna konkurencija)
  • brđani - druženje, kava, upoznvanje grada kroz šetnju

 ROK ZA  PRIJAVU:   23.09.2019.   online putem ove PRIJAVNICE  ili putem  maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili telefonski  098 9523 899 ( Gaga) ili  098 252 181 ( Grga)

 

 

Kotizacija:  40 kn po sudioniku , predstavnici udruga  i sve ekipe izvan Hrvatske - gratis kotizacija. Uplata na račun odreda: IBAN HR35 2400 008 11101 1592

Po dolasku na mjesto natjecanja ekipa dobivaju startne brojeve po uplatama kotizacije. Ako iz jednog odreda ima više ekipa, viši startni broj dobiva ekipa po abecednom redu

Natjecateljske discipline:

1) Signalizacija
2) Prva pomoć
3) Dizanje šatora
4) Vezanje čvorovoa
5) Izviđačka organizacija
6) Grad Karlovac
7) Slagalica
Natjecateljske ekipe moraju proći sve kontrolne točne tj. sve discipline.

Oprema pojedinca sudionika natjecanja: Potrebno je ponijeti odjeću i obuću prilagođenu vrmenski uvjetima, kišu kabanicu, zdravstvenu i izviđačku iskaznicu, te ostalu osobnu opremu za jednodnevni izlet na otvorenom. Poželjno je ponjeti kapu, te vlastiti rpibor za jelo ( zdjelica, čaša, žlica, vilica, nož)

Oprema ekipa: pribor za psanje, torbica prve pomoći. Sve ostalo potrebno za natjecanje osigurava organizator.

Ponašanje: Sudionici trebaju poštivati predviĎenu satnicu aktivnosti, a u natjecanju postupati po "fair-play"Ponašanje: Sudionici trebaju poštivati predviĎenu satnicu aktivnosti, a u natjecanju postupati po "fair-play"načelima. Od sudionika se očekuje da ne psuju i ne galame, da ne donose na akciju i ne konzumiraju alkoholnapića, da budu pristojno odjeveni, da uredno nose uniforme i marame, te da svojim ponašanjem čuvaju čast iugled svoje jedinice i naše organizacije kao cjeline

  Izvršni organizator susreta: VICTORIADA 2019. je O.I."Vladimir Nazor " Karlovac

Propozije akcije šaljemo nakon prijava, a Vi nam se možete javiti putem mail-a ili telefona:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ,  broj 098-252.181 (Grga)

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , broj 098-9523 899 (Gaga)

 

Radujemo se vašem dolasku!